AFET VE ÇEVRE FARKINDALIĞINDA BİZ DE VARIZ! eTwinning PROJESİ

2/D Sınıfı Öğretmeni F.Gülşah Karadayı'nın proje yazarlığını yaptığı ve  Romanya Grădinița cu Program Prelungit nr.2 Caransebeș okulundan Adriana Ianchiș ile anaortaklığı bulunan "Afet ve Çevre Farkındalığında Biz de Varız!" eTwinning Projesinde, öğrencilerimize çevre bilincinin aşılanması ile afet ve ilkyardım farkındalığının arttırılması hedeflenmektedir.Gelibolu'da eTwinning Projelerinin tanıtılması ,yaygınlaştırılması ve bilgilendirmek amacıyla Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fatih ÇELEBİ'nin desteği ve ortaklık katılımıyla projemiz ilçemizde yer alan Gazi Süleyman Paşa İlkokulundan Hatice Yağmurlu KAYA, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Anaokulundan Gülay TAHTALI,26 Kasım İlkokulundan Ayla GÜLEN,Piri Reis İlkokulundan Hilal YILMAZ, Neyire Erden Anaokulundan Hatice BAYRAK,Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Gözde AKDAŞ, Bolayır Şehit Nuriye Ak İlkokulundan Tuğçe KENAR,Evreşe Orgeneral Nurettin Ersin İlkokulundan Aslı DEMİRASLAN öğretmenlerimizle ortaklık yapılmaktadır.3 Uluslararası okul ile de Avrupa okulları arasında bağ kurulması amaçlanmaktadır.

Projemiz ile deneyler,etkinlikler ve sunumlar yapan öğrencilerimiz yaparak yaşayarak öğrendiklerini kalıcı hale getireceklerdir.Konularımızı disiplinlerarası bir yaklaşımla ele alırken öğrencilerimize takım olmayı,kendilerini ifade etmelerini sağlamayı,düzeylerine uygun web2.0 araçları ile tanıştırmayı,yapacakları deneyler ile doğa bilimlerine meraklarını arttırmayı ve sanat-doğa ilişkisini kavramalarını hedeflemekteyiz.Aralık Ayında başlayan projemizin çalışmalarını da yakın zamanda duyuracağız.

05-01-202205-01-202205-01-202205-01-202205-01-202205-01-2022

Yayın: 05.01.2022 - Güncelleme: 05.01.2022 14:52 - Görüntülenme: 233