Futbol turnuvası ve Dondurma Senligi etkinligimizin, Ödül törenini gerceklestirerek, dondurma dağıtımı ile turnuvamızı sonlandırdik.Futbol takımlarımızı tebrik ederiz. Büyük bir özveri ile maçları yöneten hakemlerimiz Sayın Abdullah DOĞAN ve Sayın Egemen GÜLEN'e, sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Turnuvamıza sponsor olarak destek sağlayan tüm katılımcılara,Etkinliğimize bizzat gelerek bizi onure eden İlçe Milli Egitim Müdürümüz Sayın Tahir KARACA'ya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize,Okul Müdürlerimize,Çok degerli Velilerimize,OkulAileBirligimize,çalışanlarımıza ve turnuva boyunca heyecanları ve coşkuları ile bizi mutlu eden, çok değerli özel ve güzel öğrencilerimize teşekkür ederiz.

28-05-2022

Yayın: 28.05.2022 - Güncelleme: 28.05.2022 21:00 - Görüntülenme: 116