Kas

ÇOCUK GÖZÜYLE ÇANAKKALE CUMHURİYETİN 100 .YILINDA 100 ÇOCUK ÇANAKKALE'DE PROJEMİZ OKULUMUZUN YOUTUBE KANALINDA YAYINDA

ADRESİMİZ https://youtu.be/UTZKfuQ08T8?feature=shared

Kas

CODEWEEK SERTİFİKASI ALDIK.2-A SINIFI ÖĞRETMENİMİZ BURHAN ERTÜRK VE ÖĞRENCİLERİ İLE KODLAMA HAFTASI ETKİNLİKLERİNE KATILDIK.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLÇE TÖRENİMİZİ YAPTIK NİCE 100 YILLARIN OLSUN CUMHURİYET

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKUL TÖRENİMİZİ YAPTIK NİCE 100 YILLARIN OLSUN CUMHURİYET

Kas

ÇOCUK GÖZÜYLE ÇANAKKALE CUMHURİYETİN 100.YILINDA 100 ÇOCUK ÇANAKKALE'DE PROJEMİZ

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, okul müdürlüğümüzce her yıl 4. Sınıflar ile gerçekleştirilen Çanakkale Şehitlik gezisinin daha kapsamlı hale getirilerek bir belgesel niteliğinde çekimlerinin de yapılarak Milli Mücadele ünitesi ile ilişkilendirilmiş şekilde öğrencilerin Çanakkale Deniz Savaşı ve Gelibolu Savaşının önemi ve Kurtuluş Savaşı ile birlikte Cumhuriyetimizin kuruluşuna olan etki ve katkılarının farkına varmalarını sağlamak amaçlanmıştır.Projemizde şehitlik bölgesini öğrencilerimiz tanıtmıştır.

Ekm

16.EKİM 2023 PERŞEMBE SAAT 16:00 DA OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.TÜM VELİLERİMİZİ BEKLİYORUZ.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIN VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ DÜZENLENMİŞTİR.VELİLERİMİZİN GÖRÜŞME SAATLERİNDE RANDEVU ALARAK OKULUMUZU ZİYARET ETMELERİNİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

04 EYLÜL -08 EYLÜL UYUM HAFTASI OKULÖNCESİ VE 1.SINIF SAATLERİ

Ağu

1.Sınıf velilerimizin dikkatine!...04 Eylül 2023 Pazartesi saat 09.30 da 1.sınıf öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sınıflarını belirlemek için kura yapılacaktır.

Ağu

YENİDEN YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME SÜRESİ DOLAN MÜDÜRÜMÜZ BİLAL DUMAN'IN YERİNE ATANAN  ORHAN KESKİN OKULUMUZDAKİ GÖREVİNE BAŞLADI.OKULUMUZU AİLE HALİNE GETİREN BAŞARILARIN OKULU OLMAMIZI SAĞLAYAN SAYIN BİLAL DUMAN'A YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ock

5 Milyon Öğrencimiz Ücretsiz Yemek Hizmetinden Faydalanacak.

Ock

OKULUMUZ  İKİNCİ DÖNEME HIZLI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYOR.GÜNLÜK YAPILAN TEMİZLİK  VE DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ YANINDA ARA TATİLLERDE GENEL TEMİZLİK YAPILMAKTA VE OKULUMUZUN HER BÖLÜMÜ TEMİZLEKTEDİR.

Değerli Öğretmenlerimiz, Kıymetli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Eğitimin; öğretmen, öğrenci ve veli iş birliği ile yürütülen bir süreç olduğunun bilinciyle değerli başarılar elde etmekten mutluluk duyduğumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi'nin sonunda karne heyecanınızı paylaşıyor, sağlıklı, mutlu, verimli bir tatil geçirmenizi diliyorum.

Ferhat YILMAZ

İl Millî Eğitim Müdürü

Yayın Tarihi:19 Ocak 2023 Eğitim Bilişim Ağı EBA Arge Çanakkale  Eğitim Vizyonu 2023 Çanakkale 100. Yıl Dyned  MİLL EĞİTİM BAKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ MEBİM Fatih Projesi Eğitim Bilişim Ağı EBA Arge Çanakkale  Eğitim Vizyonu 2023 Çanakkale 100. Yıl Dyned  MİLL EĞİTİM BAKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ MEBİM Fatih Projesi Eğitim Bilişim Ağı EBA Arge Çanakkale  Eğitim Vizyonu 2023 Çanakkale 100. Yıl Dyned

Kayserili Ahmet Paşa Caddesi, Vilayet Binası, Kat 3 Çanakkale - (286)2171135 2171272 2172279 2171987 / Ek Bina (0286)2174693 2172965

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.

Ekm

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 Milyon Erkeğe Farkındalık Eğitimlerinin Verilmesi" konulu yazı Aile ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 23 Mart 2022 tarihinde imzalanan protokolle "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı Faaliyet Planı" nın kamuoyuna duyurulduğu, Faaliyet Planı kapsamındaki görev ve sorumlulukların tam ve zamanında yerine getirilmesi ve yerelde iş birliği ve koordinasyonun sağlanması amacıyla aşağıda bağlantıları bulunan broşür, afiş ve tanıtım videosu bulunmaktadır.
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü koordinesinde "2022 yılında erkek odaklı şekilde yürütülecek olan kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin yaygın eğitim ve farkındalık çalışmaları kapsamında yıl içerisinde en az 5 milyon erkeğe kadına yönelik şiddetle mücadele alanında temel bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimleri verilecek, bu kapsamda; İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü koordinesinde, Faaliyet Planının paydaşı olan ilgili Bakanlıklar/Başkanlık temsilcilerinin katılımıyla #KadınaElKalkamaz mottosu çerçevesinde video, broşür ve afişler hazırlanmıştır.