2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA UYGULANACAK OKUL SAATLERİMİZ

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KESİN HESAP CETVELİ ,FAALİYET RAPORU,DENETİM RAPORU TAHMİNİ BÜTÇE

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 19 EKİM 2022 TARİHİNDE SAAT 16:00 DA OKUL BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.TÜM VELİLERİMİZİ BEKLİYORUZ.

Haz

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 Milyon Erkeğe Farkındalık Eğitimlerinin Verilmesi" konulu yazı Aile ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 23 Mart 2022 tarihinde imzalanan protokolle "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı Faaliyet Planı" nın kamuoyuna duyurulduğu, Faaliyet Planı kapsamındaki görev ve sorumlulukların tam ve zamanında yerine getirilmesi ve yerelde iş birliği ve koordinasyonun sağlanması amacıyla aşağıda bağlantıları bulunan broşür, afiş ve tanıtım videosu bulunmaktadır.
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü koordinesinde "2022 yılında erkek odaklı şekilde yürütülecek olan kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin yaygın eğitim ve farkındalık çalışmaları kapsamında yıl içerisinde en az 5 milyon erkeğe kadına yönelik şiddetle mücadele alanında temel bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimleri verilecek, bu kapsamda; İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü koordinesinde, Faaliyet Planının paydaşı olan ilgili Bakanlıklar/Başkanlık temsilcilerinin katılımıyla #KadınaElKalkamaz mottosu çerçevesinde video, broşür ve afişler hazırlanmıştır.

ÇEVRE DOSTU BİN OKUL PROJE OKULUYUZ.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ve en kısa sürede tüm okullarda hayata geçirilmesi amaçlanan Çevre Dostu Bin Okul Projesi kapsamında okulumuz Çevre Dostu Bin Okul Proje Okulu olarak belirlenmiştir.

Proje kapsamında okulumuz elektrik ve su tüketimleri kontrol edilerek tüketim tutarlılığı sağlanacaktır. Ayrıca  çevreye duyarlı, elektirik tüketimini azaltıcı fotoselli led lambalarla enerji tüketimini en aza indirmek amaçlanmaktadır.

Kurulacak olan güneş enerjisi santralleriyle çevreye en duyarlı elektirik üretimi yapılacaktır.

Kurulacak olan Geri Dönüşüm Kütüphanesi ile tüketimden çok tekrar kullanım sağlanması hedeflenmektedir.

Kompost yapımı ve müfredat entegrasyonu ile öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin çevreye daha duyarlı  yaklaşmaları ve farkındalık yaratmaları beklenmektedir.